phone
+37379464353
Sunati-ne!

pointer
MD-2071, Chisinau
str. Alba-Iulia 75

Arenda spaţii comerciale in Chișinău in Alfa City Shopping Mall

Trimite o solicitare
Contactati-ne chiar acum
Au mai rămas până la deschiderea
spatii comerciale
Spatiu comercial de inchiriat
01
Locație

Centrul de afaceri Alfa City Shopping Mall are o locație excelentă, fiind situat pe una dintre cele mai aglomerate străzi din sectorul Buiucani și întreagă capitală. În această parte a orașului nu există alte centre comerciale. De aceea alegând spatii comerciale de inchiriat în Alfa City veți putea beneficia de fluxuri mari de cumpărători.

02
Prețuri avantajoase

Alfa City oferă spatiu comercial de inchiriat la preturi satisfăcătoare. În curând, aici va fi generat cel mai mare din capitala epicentrul de vânzări și activitate comercială. Prin urmare, brandul Dumneavoastră trebuie să fie prezentat în cel mai modern mall al capitalei.

03
Alfa Kids

Cele mai interesante și noi atracții.

  • Rollerdrom cu o acoperire profesionala
  • Perete de alpinism   cel mai mare din Republica Moldova
  • Labirint de 7,5 metri înălțime, cu tobogane mari
  • Trambuline cu Groape pline cu mingi si cuburi din paralon.
  • zona pentru cei mai mici pitici incepand de la un an 
  • Atracțion  "Vulcan" pentru alpiniști mici
  • Cosmo Arena - luptă cu laser sau lasertag .Joc de echipă.
  • VR zona
  • Școala teatrală "Karamelea"
  • Academia de Dans "Alternativa"
04
Securitate

Centrul comercial este echipat cu sisteme moderne de securitate, supraveghere video, climatizare și ventilație. Funcționalitatea centrului este asigurată datorită rețelele inginerești avansat. Alegeți spatii comerciale de inchiriat la Alfa City și garantat veți obține condiții favorabile pentru realizarea diferitor scopuri comerciale.

about

Comanda spatii comerciale in arenda

Centrul comercial Alfa City reprezintă mii de metri patrati, destinate pentru amenajarea spațiilor comerciale și obiectelor din industria de divertisment. Deschiderea centrului Alfa City este cel mai așteptat eveniment din ultimele luni. Alegeți spatiu comercial de inchiriat în centrul nostru și veți deveni parte a unui nou epicentru de cele mai mari vânzări în Chișinău!

Lipsiți de concurența!

Noi nu avem concurenți, pentru că suntem primul și singurul centru comercial de acest gen din sectorul Buiucani a orașului Chișinău. În plus, locație excelentă în mijlocul celor mai aglomerate fluxuri de transport, înseamnă că anume la Alfa City va fi concentrată atenția oamenilor care în mod constant se află în acest loc.

Infrastructura dezvoltată

Centrul comercial Alfa City dispune de infrastructura avansată și este amenajat cu zonele de parcare din toate părțile clădirii. În clădire simultan pot fi prezente mulți doritori de a face achizițiile, precum și să viziteze obiecte de divertisment.

Sistem flexibil de plata

Centrul comercial Alfa City este disponibil pentru colaborare cu arendatorii mari și mici. În funcție de nevoile proprii, puteți alege spațiu de orice volum. Noi nu insistăm asupra termene de închiriere. Alfa City practică o politica de prețuri flexibilă, care are scopul de a stimula pe arendatori să coopereze cu noi.

Factorul de noutate

Cumpărătorilor le place ceva nou. Acest fapt poate fi dovedit dacă vom analiza interesul publicului care a fost arătat referitor de orice conținut publicitar despre Alfa City publicat până acum în mass media. Cumpărătorii știu că noile centre comerciale mereu încearcă să fie mai atrăgătoare și avantajoase decât cele care deja există.

Fiind Între primii!

Partenerii centrului comercial Alfa City deja au reușit să devină cele mai importante branduri internaționale și autohtone. Organizatorii centrului susțin cu încredere că în noul mall nimeni nu va rămâne plictisit. Aici deja sunt reprezentate producătorii renumiți de îmbrăcăminte, accesorii, parfumuri și multe alte produse.

+37379464353
tel
Rezervați chiar acum